Ekonomi / Räntefri delbetalning / Högkostnadsskydd

 

betalning

 

Betalning

Räntefri delbetalning för belopp mellan 7000 – 25000 kronor. Lånet är på ett år, helt räntefritt med enbart en total kostnad på 715 kronor. Ansökan sker direkt hos oss på praktiken.
Fråga oss gärna så berättar vi mer!

Ändra eller avboka

Du kan ändra eller avboka din tid senast klockan 12.00 dagen före besöksdagen. Om du blir sjuk samma dag måste kliniken få reda på det senast en timme efter öppningstiden aktuell dag. Får du förhinder och inte kommer på din bokade tid eller om du har lämnat återbud för sent, får du betala för det planerade besöket. Detta debiteras enligt gällande tandvårdstaxa. Läs mer här.

Högkostnadsskyddet

Inför alla större behandlingar får du en kostnadsberäkning där du kan se vad kostnaden för dig kommer att bli och hur mycket som ersätts av Försäkringskassan.

Vill du veta mer? Klicka här >

21_29

För dig mellan 25-29

De flesta unga vuxna har fina tänder och lite problem, men för att upprätthålla en god tandvård är det viktigt med regelbundna besök hos tandläkare eller tandhygienist. Då kan vi upptäcka och förebygga skador i tid. Är du mellan 25-29 år får du ett s.k. allmänt tandvårdsbidrag, ATB, på 300 kr, från Försäkringskassan, det gör att undersökningen blir billigare.

Hos oss får du träffa samma tandläkare/ tandhygienist varje gång, vilket skapar en trygghet för dig som patient. Tillsammans bestämmer vi hur ofta det är lämpligt för just dig att komma för kontroller.

Från gratis till … nästan gratis

tdl_grupp_webb

Fråga oss om du vill veta mer om tandvård för unga vuxna.

Valblanketter för barn och unga vuxna finner du  här