Tandreglering/Clear Correct

Denna metod för att flytta tänder är säker, snabb och smidig!  Du kommer att använda en serie smäckra transparenta skenor  som kommer att flytta tand/tänder till önskad position. Vi ser flera fördelar för patienten med denna metod så som:

  • diskret
  • smidig
  • avtagbar
  • lätt att sköta munhygienen
  • digitala avtryck med Trios 3Shape

Ring oss

Vi bokar in dig för en kostnadsfri konsultation där tandläkaren gör en bedömning huruvida denna metod skulle fungera för just dina tänder.

Skanning och foto 

Vid ditt nästa besök tar vi röntgenbilder, foton samt skannar dina käkar för digitala avtryck. Samtlig information sänds därefter digitalt till ClearCorrects labb där de skapar en konstgjord bild av munnen i 3D, det skapas därefter en virtuell film med förflyttningar enligt önskad plan. Denna film skickas sedan till dig för godkännande eller justering. När vi alla är nöjda med slutresultatet tillverkas dina skenor.

Här nedan kan du se exempel:

Utlämning

Vi lämnar ut din första skena som du kommer att ha på dig 22 timmar per dygn. Den kommer att ge ett lätt tryck på tanden/tänderna som skall flyttas. Din tandläkare kommer att regelbundet kontrollera dina framsteg och lämna ut nya skenor.

Pris

Över eller underkäke/ en käke: 18 000 – 25 000 kronor

Över och underkäke/ två käkar: 18 000 – 45 000 kronor

Priset på behandlingen kan variera då man behöver olika många skenor för respektive bettfel. Du får prisuppgift på din kostnadsfria konsultation.

Tidigare har vi använt Inman Aligner

Inman Aligner är en lösning för att korrigera trångställning och sneda tänder i fronten.

I galleriet kan du se bilder på några av de patienter vi behandlat

Galleri >>