Om kliniken / tandläkarmottagning

Citytandläkarna är ett tandvårdsteam bestående av Leg. tandläkarna Agnes Edberg, Catharina Sånevall, Leg. tandhygienist Arvin samt tandsköterskorna Emma, Elisabeth, Maria E, Maria L, Anki och receptionisten Mia. För att kunna ge dig bästa möjliga vård, arbetar vi delegerat och alla tar aktivt del i behandlingen.

Besök oss i en hemtrevlig lugn och trygg miljö

Hur du mår och känner vid ditt besök är viktigt för oss. Därför har vi lagt stor vikt vid att skapa en så hemtrevlig och lugn miljö som möjligt. Du som person är viktig för oss. Vi vill inte bara ge dig den bästa tandvården, utan också att du ska må bra under tiden. Vår slogan är ”för patienten i centrum”.

Utbildning för bästa vården

För att kunna ge dig den bästa vården ser vi till att regelbundet vidareutbilda oss och att ha kunskap om de senaste  metoderna och materialen. Forskningen gör hela tiden framsteg, och så även vi!

”Var stolt över ditt leende”

Implantatbehandlingar utför vi enligt de bäst beprövade och dokumenterade metoderna.

Vår vision

Citytandläkarnas vision och praktikfilosofi innebär i stort att varje enskild patient skall få den bästa möjliga tandvården och det bästa möjliga omhändertagandet i varje situation.

Vårt mål är att ge och upprätthålla en god munhälsa åt alla våra patienter. Vi skall ha kunskap om och arbeta med de senaste metoderna och materialen.

Medlemskap

Privattandläkarna
Sveriges tandläkarförbund